Om os

Historie om Valentino

Man kan datere restaurantens opbygning til ca. 1880, da var det et familie foretagende , kaldet Jensens familie have. Der findes billeder der viser hele familien samt personale, ca 20 personer. På dette tidspunkt var der kun åbent i de lyse måneder, så det var en kort periode. I 1917 er der kommet nye ejere til og der omdøbte man navnet til Valentino, nok inspireret af den store stum films stjerne Rudolf Valentino. Han var den tids store kvinde bedårer ak ja, ak ja. Restauranten har gennem årene været kendt for god og borglig mad, hvor man kan sidde og nyde sin mad og kikke ud over Bakken. Den nuværende ejer af Valentino, købte restauranten i 1969, og den bliver stadig drevet som familierestaunt

Hold jeres næste fest på valentino

Vi har ca. 100 plaser inde og 100 plaser ude. Vi kan arrange store, som små fester. Så hvis de skal have en god dag på Bakken, så tal med vor tjener eller køkkenchefen.


Vi klarer næsten alt.


Velkommen til Restaurant Valentino

Den uhøjtidelige stemning findes her


Bakkestemning, god mad og store portioner - det er restaurant Valentino. Som et af Bakkens ældste spisesteder kan restaurant Valentino byde på en lækker frokost og et varieret a la carte menukort med populære priser.

KONTAKT OS HER


Restaurang valentino

Telt 88
2930 Klampenborg

Telefon: +45 39 64 13 24

E-mail: info@valentino-bakken.dk

Åbeningstider


Mandag - Søndag: 12 - 24 

© Copyright. All Rights Reserved.